Enpä arvannut toukokuussa kirjoittaessani blogini jäävän pienelle tauolle, että tauko venyy neljän kuukauden mittaiseksi. Tauon pituutta lisäsi ilman muuta vuodatusta kohdannut katastrofi. Kesällä harkitsin bloggeriin muuttoa, mutta kun oikeakin muutto vei jo niin paljon voimia, niin myös blogin muuttaminen alkoi tuntua mahdottomalta.

Nyt on suurin harmitus ohi ja viime viikolla pystyin poistamaan blogistani lähes kaikki 3.8.2009 jälkeen tekemäni postaukset; siihen astihan kuvat ovat säilyneet. Haikeaa oli!  Niin paljon ATC- ja muita kortteja, vaihtoja, haasteita, decosivuja, pikkuaskartelijoiden kortit, joulukalenterit, enkelikalenterit, blogikavereiden kommentit...  Nyt kaikki pois :( 
Muutaman kuvattoman kirjoituksen jätin kuitenkin muistoksi.

Kesäkuussa muutimme omakotitalosta kerrostaloon ja samalla asuinpinta-ala pieneni puoleen, mutta ennen kaikkea varastotilaa on noin kymmenesosa entisestä. Paljon on pitänyt karsintaa tehdä eikä vieläkään kaikki ole löytänyt lopullista paikkaansa uudessa kodissa. Valtaosa askartelutavaroistani on vielä pahvilaatikoissa.

Tänään tein ensimmäisen ATC-korttini sitten toukokuun. Kyllä tuntui mukavalta!Äidin rakkaus

Ehkä pikku hiljaa tämä rakas harrastus alkaa taas elpyä; syntyy uusia kortteja, tulee korttivastauksia haasteisiin ja alan tehdä blogivierailuja.

Ja toivottavasti, ette ole minua ihan unohtaneet...